Bosch

Empresa fundada l’any 1957 i establerta a Mollerussa, comarca del Pla d’Urgell, dedicada a la venda i reparació de tractors i maquinària agrícola en general.

Som distribuïdors de marques pioneres i de reconegut prestigi en el sector com són CASE IH, SOLÀ, AGRATOR, POTTINGER, MCHALE, PICHON, YUNQUE, LATAPIA, BOSCHMAQ, CARUELLE NICOLAS, AGM, MASTEK, SANZ I FERNÁNDEZ.

El nostre objectiu principal durant tots aquests anys ha estat el de donar als nostres clients una atenció personalitzada tant a nivell humà com comercial, i aconseguir una fidelització que creiem que hem aconseguit. Comptem amb un equip de vendes, post-venda, recanvis i administració ben preparat i en constant formació per així poder donar als nostres clients el millor tracte i assessorament sobre els productes que representem.

Disposem d’unes instal · lacions modernes i ben equipades amb una superfície de 15.000 metres quadrats dels quals 4.500 estan edificats distribuïts en sectors com a taller, recanvis, exposició, oficines i zona d’aparcament.

No dubteu en visitar-nos on els atendrem molt amablement